Posted in De tuin in De tuin per seizoen

De tuin: zomer 2017

De tuin: zomer 2017 Posted on 16 juli 2017Leave a comment

Beginnend tuinierster. Getrouwd en moeder van Anna (6). Internetondernemer. En gék op Pinterest en gratis spullen.

De tuin, zomer 2017

Elk seizoen wil ik een update geven van de tuin. Hopelijk wordt de tuin in de loop der tijd steeds mooie, groener, kleurrijker en diverser. Tijdens elke update loop ik even de vaste plekjes door, zodat ik ook meteen kan zien waar nódig wat aan moet gebeuren.

Dit is de tuin anno 2017, in de zomer. We doen nu eigenlijk te weinig in de tuin, vind ik, dus dit is het beginpunt van deze blog.

De Kruidentuin! Deze moeten we vooral goed onderhouden, zodat het niet teveel woekert. Ook wil ik hier misschien iets meer stenen in of wat leuks op het randje.
De muur van de schuur. Dit wordt gebruikt om te voetballen, dus daar kunnen we weinig planten/struiken meer bij zetten, maar misschien bedenk ik nog iets leuks.
Eén van onze favoriete plekjes: het avondterras. Zit heerlijk, maar misschien kan er nog een mooie klimmer bij. En die regenton kan iets stijlvoller.
Een grasveldje. Ergens in mijn dromen loopt hier een konijntje, maar daar moet ik de rest van mijn huisgenoten nog even van overtuigen 😉
De minivijver! Daar kan in ieder geval nog waterpompje bij en de pioenroos moet even worden verplaatst, want die staat ervoor…
Hier zeg ik van: niks meer aan doen (behalve grasmaaien)
Hier zit Anna’s zandbank. Lekker in de schaduw. Op korte termijn wil ik hier linksvoor een zitje maken en wat tegels of gras ervoor leggen.
En de voortuin, zo zijn we weer rond! Dit stuk wordt een beetje verwaarloosd, omdat we er nooit zitten en we hopen dat onze buren ons niet beoordelen op onze tuin. Plannen: de enorme boom snoeien en wat meer begroeiing.

Nou, dit was het dan! Ziet er al aardig groen uit, maar dat komt vooral door de vorige bewoner van ons huis. Komende tijd gaan we het net iets meer ‘aankleden’.

Volg de ontwikkelingen vooral (kan ook op Facebook)

Beginnend tuinierster. Getrouwd en moeder van Anna (6). Internetondernemer. En gék op Pinterest en gratis spullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *